
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tradycyjne bagietki
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 sztuki
Υλικά
-
ziaren pszenicy (patrz wariant)75 g
-
wody letniej, plus dodatkowa ilość do posmarowania bagietek150 g
-
drożdży świeżych pokruszonych15 g
-
mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i bagietek175 g
-
soli1 łyżeczka
-
olej do natłuszczenia miski
Διατροφή ανά 1 sztukę
Θερμίδες
465 kcal /
1947 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
99.5 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
977 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWA PIEKARNIA IV
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki wrocławskie
2 Std.
Bułki jogurtowe z suszonymi owocami
2 Std.
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 Std. 10 Min
Mini chlebki do koszyka wielkanocnego
2 Std.
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28 Std. 10 Min
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1 Std. 55 Min
Placek czosnkowo-serowy
2 Std.
Drożdżowa choinka z pesto
2 Std. 20 Min
Babka drożdżowa z rodzynkami
6 Std.
Dyniowy chleb na zakwasie
18 Std. 20 Min
Fantazje drożdżowe
45 Min
Słonecznikowe bagietki
1 Std. 10 Min