
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 slices
Υλικά
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
106.4 kcal /
447.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
222.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGarlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Family burger pie
1 Std. 25 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min