Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 slices

Υλικά

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • wholemeal plain flour
    560 g
  • egg
    1
  • butter cut into pieces
    50 g
  • sea salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs chilled, straight from the fridge
    4
  • water to fill to 1L mark
Assembly
  • egg yolk beaten, to brush
    1
  • mixed salad leaves
    100 g
  • cooked smoked trout
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ground black pepper

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 106.4 kcal / 447.1 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 3.5 g
Υδατάνθρακες 12.3 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 222.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων