
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
30 slices
Υλικά
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
222.9 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
447.1 kJ /
106.4 kcal
Λιπαρά
3.5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Spinach and feta galette
1ωρ. 50 λεπτ.
Zucchini pistachio loaf
1ωρ. 30 λεπτ.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Fugazza sliced onion pizza
2ωρ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Walnut and blue cheese shortbread
1ωρ. 20 λεπτ.