蘑菇燉牛肉

蘑菇燉牛肉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊
    100 克
  • 新鮮百里香 ,取葉
    2 枝
  • 橄欖油 ,多備一點煎肉用
    40 克
  • 牛肉 ,去骨,整塊
    500 克
  • 新鮮蘑菇 ,切片
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 高湯醬 ,蔬菜高湯醬或肉高湯醬
    25 克
  • 蕃茄泥
    25 克
  • 紅葡萄酒
    80 克
  • 80 克
  • 新鮮巴西利 ,擺盤用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 344 kcal / 1376.8 kJ
Πρωτεΐνη 27.8 g
Λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 8.1 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 75 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων