
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘑菇燉牛肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊100 克
-
新鮮百里香 ,取葉2 枝
-
橄欖油 ,多備一點煎肉用40 克
-
牛肉 ,去骨,整塊500 克
-
新鮮蘑菇 ,切片150 克
-
乾燥月桂葉2 片
-
高湯醬 ,蔬菜高湯醬或肉高湯醬25 克
-
蕃茄泥25 克
-
紅葡萄酒80 克
-
水80 克
-
新鮮巴西利 ,擺盤用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
344 kcal /
1376.8 kJ
Πρωτεΐνη
27.8 g
Λιπαρά
21.5 g
Υδατάνθρακες
8.1 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
75 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν