
Συσκευές & Αξεσουάρ
五花肉刈包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 塊
Υλικά
紫高麗菜和紅蘿蔔沙拉
-
鹽味烤花生100 克
-
新鮮香菜1 把
-
紫高麗菜 ,切塊100 克
-
紅蘿蔔 ,切塊50 克
-
香油20 克
-
黑糖10 克
-
乾辣椒碎片¼ 茶匙
麵糰
-
水175 克
-
乾酵母粉 (7克)1 包
-
黑糖10 克
-
麵粉350 克
-
葵花油10 克
-
鹽¼ 茶匙
紅燒肉和組合刈包
-
蒜頭2 粒
-
薑 ,切薄片30 克
-
葵花油 ,多備一點20 克
-
紫洋蔥 ,切半,切條100 克
-
去皮五花肉 ,切片 (2-3公分)600 克
-
黑糖20 克
-
大茴香籽粉1 茶匙
-
米酒100 克
-
醬油100 克
-
水50 克
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
711 kcal /
2976 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
55 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
971 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν