紅酒燉牛肉麵包盅

紅酒燉牛肉麵包盅

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 麵粉
    50 克
  • 2 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮
  • 小牛肉塊,去腱,去骨 ,切塊 (約5公分x 5公分)
    800 克
  • 新鮮香菜葉 (詳見要訣)
    10 克
  • 新鮮巴西利葉 (詳見要訣)
    10 克
  • 新鮮羅勒葉 (詳見要訣)
    10 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 培根丁
    200 克
  • 洋蔥 ,切成楔形
    500 克
    500 克 紫洋蔥, ,切成楔形
  • 白蘭姆酒
    40 克
    40 克 白蘭地
  • 罐裝切碎蕃茄
    150 克
  • ,切片
    100 克
  • 新鮮綜合香草 (迷迭香、薄荷和百里香) (詳見要訣)
    25 克
  • 紅葡萄酒
    100 克
  • 肉類高湯 (詳見要訣)
    300 克
  • 粗製裸麥麵包 (約1000克)
    1 塊

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 884 kcal / 3696 kJ
Πρωτεΐνη 65 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 159 g
Φυτικές ίνες 19 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1046 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων