
Συσκευές & Αξεσουάρ
火雞肉條佐蘑菇奶油麵
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油40 克
-
洋蔥 ,切成8等分1 顆
-
火雞肉片 ,切條 (3公分x1公分)400 克
-
蘑菇 ,切半或切4等分250 克
-
水 ,多備一點煮麵用150 克
-
雞高湯醬½ 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
玉米粉15 克
-
鹽 ,多備一點煮麵用1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
黃芥末2 茶匙
-
德國雞蛋麵 (又稱義大利麵疙瘩)500 克
-
新鮮細香蔥 ,切碎½ 把
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
600 kcal /
2521 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
773 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν