
Συσκευές & Αξεσουάρ
澳大利亞蔬菜燉牛肩
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
橄欖油70 克
-
蒜頭3 粒
-
小牛肩胛肉,去骨 ,切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)500 克
-
白酒100 克
-
洋蔥 ,切半或4等分150 克
-
麵粉10 克
-
生火腿, 切塊70 - 80 克
-
紅椒粉1 大匙
-
肉類高湯400 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
冷凍綜合蔬菜600 - 700 克
-
水煮蛋 ,切4等分4 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
611 kcal /
2557 kJ
Πρωτεΐνη
41.8 g
Λιπαρά
28.7 g
Υδατάνθρακες
13.8 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Νάτριο
1026.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν