澳大利亞蔬菜燉牛肩

澳大利亞蔬菜燉牛肩

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 橄欖油
    70 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 小牛肩胛肉,去骨 ,切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)
    500 克
  • 白酒
    100 克
  • 洋蔥 ,切半或4等分
    150 克
  • 麵粉
    10 克
  • 生火腿, 切塊
    70 - 80 克
  • 紅椒粉
    1 大匙
  • 肉類高湯
    400 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 塊
  • 冷凍綜合蔬菜
    600 - 700 克
  • 水煮蛋 ,切4等分
    4 顆

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 611 kcal / 2557 kJ
Πρωτεΐνη 41.8 g
Λιπαρά 28.7 g
Υδατάνθρακες 13.8 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 1026.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων