
Συσκευές & Αξεσουάρ
印度雞肉香米飯佐桃子
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
印度香米300 克
-
水750 克
-
油菜籽油 ,外加1大匙20 克
-
鹽1 ¼ - 1 ¾ 茶匙
-
油菜籽油20 克
-
蒜頭3 粒
-
去骨去皮雞腿肉 ,切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾400 克
-
桃子罐頭 ,切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)800 - 850 克
-
乾燥普蘿旺斯香草3 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
567.5 kcal /
2376 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
15.8 g
Υδατάνθρακες
86.3 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
783.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν