印度雞肉香米飯佐桃子

印度雞肉香米飯佐桃子

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 印度香米
    300 克
  • 750 克
  • 油菜籽油 ,外加1大匙
    20 克
  • 1 ¼ - 1 ¾ 茶匙
  • 油菜籽油
    20 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾
    400 克
  • 桃子罐頭 ,切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)
    800 - 850 克
  • 乾燥普蘿旺斯香草
    3 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 567.5 kcal / 2376 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 86.3 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 783.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων