Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip

Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip

4.0 586 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
12 Stück

Υλικά

  • Hokkaido-Kürbis in Stücken (siehe Tipp)
    200 g
  • Petersilie abgezupft
    ¾ Bund
  • Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
    1 Dose
  • Feta in Stücken
    150 g
  • Eier
    3
  • Mehl
    50 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Muskat
    1 - 2 Prisen
  • Öl zum Braten
  • Quark, 20% Fett
    200 g
  • Schmand
    100 g
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    1

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Stück

Νάτριο 721 mg
Πρωτεΐνη 10 g
Θερμίδες 796 kJ / 190 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων