Spaghetti alla carbonara

4.3 206 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g de pecorino (προαιρετικό πεδίο) coupé en morceaux (3 cm)
  • 150 g de guanciale détaillé en dés (voir Conseils)
    150 g de pancetta, détaillé en dés (voir Conseils)
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 œuf
  • 3 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 3 pincées de poivre noir moulu
  • eau salée pour la cuisson des spaghetti
  • 320 g de pâtes sèches, type spaghetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 453.4 mg
Πρωτεΐνη 22.2 g
Θερμίδες 2424.3 kJ / 579.4 kcal
Λιπαρά 26.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Υδατάνθρακες 61.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων