Beef pierogi

Beef pierogi

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

Filling
  • onion cut into quarters
    100 g
  • grapeseed oil
    20 g
  • beef cooked and cut into pieces (see Tips)
    320 - 350 g
  • carrot cooked and cut into pieces (see Tips)
    40 - 50 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried marjoram to taste
    ¼ - ½ tsp
Pierogi
  • water plus extra to cook
    250 g
  • egg
    1
  • grapeseed oil
    20 g
  • plain flour plus extra to dust
    560 g
  • sea salt plus extra to cook
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 488.3 kcal / 2043.2 kJ
Πρωτεΐνη 22.3 g
Λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 73.7 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 237.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων