青蔥煮牛胸腺

青蔥煮牛胸腺

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 人份

Υλικά

  • 小牛胸腺
    1000 克
  • 冷水
    750 克
  • 白醋
    250 克
  • 600 克
  • 冰水 ,適量
  • 冰塊 ,適量
  • 青蔥 ,切蔥花
    300 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    30 克
  • ,依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 白酒
    100 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克
  • ,依個人口味調整
  • 胡椒粉 ,依個人口味調整

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 545 kcal / 2280 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων