
Συσκευές & Αξεσουάρ
青蔥煮牛胸腺
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 人份
Υλικά
-
小牛胸腺1000 克
-
冷水750 克
-
白醋250 克
-
水600 克
-
冰水 ,適量
-
冰塊 ,適量
-
青蔥 ,切蔥花300 克
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油30 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整1 - 2 小撮
-
白酒100 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
-
鹽 ,依個人口味調整
-
胡椒粉 ,依個人口味調整
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
545 kcal /
2280 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν