
Συσκευές & Αξεσουάρ
家常雞肉烘餅
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 人份
Υλικά
麵糰
-
無鹽奶油 ,切塊 (1-2公分),冷凍200 克
-
麵粉 ,多備一點灑粉用200 克
-
冷水90 克
-
鹽½ 茶匙
焦糖洋蔥
-
蒜頭1 粒
-
無鹽奶油20 克
-
培根片 ,切條 (2公分)110 克
-
黃洋蔥 ,切成8等分,每片分開250 克
-
黑糖20 克
-
義大利黑醋20 克
-
鹽½ 茶匙
雞肉餡
-
水600 克
-
去皮雞柳500 克
-
地瓜 ,切方塊 (2公分)220 克
-
新鮮百里香 ,取葉3 枝
-
鹽1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
-
新鮮蘑菇 ,切4等分150 克
-
無鹽奶油40 克
-
麵粉30 克
-
雞高湯醬1 茶匙
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%)50 克
-
新鮮百里香葉 ,裝飾用
-
牛奶 ,刷於麵糰表面
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
819.5 kcal /
3442.3 kJ
Πρωτεΐνη
29.8 g
Λιπαρά
51.3 g
Υδατάνθρακες
57.4 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.3 g
Νάτριο
1275.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν