
Συσκευές & Αξεσουάρ
波蘭豬肉水餃
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份
Υλικά
餡料
-
洋蔥 ,切4等分100 克
-
油菜籽油20 克
-
牛肉 ,去骨,預先煮熟並切薄片 (詳見要訣)320 - 350 克
-
紅蘿蔔 ,預先煮熟並切塊 (詳見要訣)40 - 50 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ - ½ 茶匙
波蘭餃子皮
-
水 ,多備一點,烹煮水餃用250 克
-
蛋1 顆
-
油菜籽油20 克
-
麵粉 ,多備一點灑粉用560 克
-
鹽 ,多備一點,烹煮水餃用1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
479 kcal /
2006 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
74.3 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν