
Συσκευές & Αξεσουάρ
手撕豬肉堡
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蒜頭2 粒
-
去骨豬肩肉 ,無筋,切成同樣大小 (約5-6大塊)800 克
-
洋蔥 ,切薄片110 克
-
新鮮迷迭香1 枝
-
水225 克
-
蘋果醋170 克
-
蔬菜高湯醬1 茶匙
-
鹽 提味,依個人口味調整½ 茶匙
-
烤肉醬 ,多備一點沾醬用510 克
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整
-
綠葉萵苣
-
漢堡麵包 ,橫剖兩半6 個
-
紫洋蔥 ,切薄片
-
烤肉醬 ,多備一點沾醬用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
432 kcal /
1807 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
847 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

過去、現在、始終如一
50 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν