生煎包

生煎包

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 塊

Υλικά

肉餡
  • 豬粗絞肉
    400 克
  • 1 茶匙
  • 15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 50 克
包子麵糰
  • 250 克
  • 15 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 中筋麵粉 ,多備一點灑粉用
    500 克
  • ½ 茶匙
  • 5 克
煎包
  • 1 大匙
  • 100 克
  • 黑芝麻
    1 茶匙
  • ,切蔥花
    15 克

Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 153.2 kcal / 640.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 4.6 g
Υδατάνθρακες 20.5 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.4 g
Νάτριο 124 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων