Krydret potetsalat med brønnkarse, erter og urteyoghurt

Krydret potetsalat med brønnkarse, erter og urteyoghurt

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • nypoteter delt i to
    750 g
  • olivenolje
    10 g
  • oregano, tørket
    1 ts
  • paprikakrydder, røkt, malt
    1 ts
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • timian, tørket
    ½ ts
  • havsalt
    ¾ ts
  • malt svart pepper
    2 klype
  • vann
    500 g
  • favabønner, frosne
    200 g
    favabønner, frosne
  • grønne erter, frosne
    300 g
  • mynteblad, fersk
    5 g
  • persille, fersk
    10 g
  • gressløk, fersk delt i biter (2 cm)
    5 g
  • kokosyoghurt vegansk (se tips)
    125 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    20 g
  • brønnkarseblader uten tykke stilker
    50 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porsjon

Νάτριο 443 mg
Πρωτεΐνη 12 g
Θερμίδες 1374 kJ / 328 kcal
Λιπαρά 11 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 41 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων