
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan-fried pork buns
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 pieces
Υλικά
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
153.2 kcal /
640.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Νάτριο
124 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Cheese and tomato bread
3ωρ. 5 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Roti
2ωρ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3ωρ. 20 λεπτ.