
Συσκευές & Αξεσουάρ
Victoria sponge cake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
caster sugar170 g
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 tsp
Filling
-
jam (strawberry or raspberry - see Tip)100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
fresh raspberries125 g
-
icing sugar to dust1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
374.2 kcal /
1565.5 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
22.7 g
Υδατάνθρακες
39.2 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.8 g
Νάτριο
396.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Croissants
16ωρ.
Spiced fruit loaf
2ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free lamingtons
1ωρ. 30 λεπτ.
Baked cherry crumble cheesecake
1ωρ. 25 λεπτ.
Apple and date cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Traditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ice cream cone cupcakes
55 λεπτ.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30ωρ.
Brutti ma buoni
4ωρ. 40 λεπτ.