
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tarte tatin
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
367 kcal /
1535.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
17.7 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
23.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40min
ANZAC slice
1h 40min
Banana bread
1h 40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Banana and oat mini muffins
40min
Café-style banana bread
1h 45min
ABC muffins
40min
Healthy banana bread
1h 15min
Better banana cake
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Mixed berry clafoutis
40min