Mixed berry pavlova stack

Mixed berry pavlova stack

4.7 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Raspberry coulis
  • fresh raspberries or frozen
    200 g
  • caster sugar
    100 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
Pavlova
  • white sugar
    320 g
  • egg whites (approx. 250 g), room temperature
    8
  • cream of tartar
    1 pinch
  • white vinegar
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • cornflour
    3 tsp
Raspberry cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    600 g
  • fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
    20 g
  • fresh mixed berries to garnish
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 356.4 kcal / 1491.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.6 g
Λιπαρά 18.8 g
Υδατάνθρακες 45.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 49.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων