Συσκευές & Αξεσουάρ
Mixed berry pavlova stack
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen200 g
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained20 g
-
fresh mixed berries to garnish500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
49.3 mg
Πρωτεΐνη
3.6 g
Θερμίδες
1491.1 kJ /
356.4 kcal
Λιπαρά
18.8 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
45.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Speculaas
1ωρ.
Chewy pistachio biscuits
45 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Stone fruit crumble
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate and pear cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.