Συσκευές & Αξεσουάρ
Quince tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
169.4 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Λιπαρά
21.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.3 g
Υδατάνθρακες
115.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2h 20min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Three-milk cake
2h
Frangipane and apricot muffins
35min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Gingerbread
1h 30min
Cherry clafoutis
1h 5min
Pistachio cake
1h 10min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
S'mores cupcakes
2h 40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min