Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)

Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 pieces

Υλικά

Starter dough
  • milk
    80 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • baker's flour
    130 g
Dough
  • sugar
    120 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • orange zest only, no white pith
    1
  • milk
    60 g
  • unsalted butter room temperature
    70 g
  • eggs
    2
  • dried instant yeast
    4 tsp
  • orange blossom water (see Tips)
    30 g
  • baker's flour
    450 g
  • sea salt
    1 pinch
Assembly and decoration
  • egg beaten
    1
  • mixed glacé fruit
    100 - 150 g
  • flaked almonds
    30 g
  • sugar (moistened with a few drops of water)
    50 g

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 349.3 kcal / 1461.6 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 8.4 g
Υδατάνθρακες 60.2 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 41.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων