Συσκευές & Αξεσουάρ
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1137 kJ /
272 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWitte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Καμία βαθμολογία
Butternutsoep met Curry en Mango
30 λεπτ.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Veelzijdige gladde soep
45 λεπτ.
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Καμία βαθμολογία
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 λεπτ.
Tunesische Chorba
45 λεπτ.
Parelgerst- en champignonsoep
Καμία βαθμολογία
Matzeballen
Καμία βαθμολογία
Gazpacho met kers en munt
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise met pasta
35 λεπτ.
Mexicaanse limoensoep
40 λεπτ.