
Συσκευές & Αξεσουάρ
Graubünden gerstsoep
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1137 kJ /
273 kcal
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMinestrone
45 λεπτ.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 λεπτ.
Romige erwtensoep
40 λεπτ.
Vegan Oesterzwam Soep
Καμία βαθμολογία
Pompoensoep met room
35 λεπτ.
Verse Tomatensoep
30 λεπτ.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Salmorejo
Καμία βαθμολογία
Veelzijdige gladde soep
Καμία βαθμολογία
Bouillabaisse
Καμία βαθμολογία
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Καμία βαθμολογία
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 λεπτ.