Flammkuchen with dates and bacon

Flammkuchen with dates and bacon

4.9 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • baker's flour plus extra to dust
    250 g
  • buttermilk
    150 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • pitted dates
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • crème fraîche
    200 g
  • honey
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • bacon cut into 1 cm pieces
    100 g
  • rocket to garnish
    50 g
  • balsamic vinegar to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 577.8 kcal / 2417.6 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 26.4 g
Υδατάνθρακες 73 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Νάτριο 971.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων