Torta salata ai funghi

Torta salata ai funghi

4.2 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 fette

Υλικά

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di funghi champignon a fette (0.5 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 250 g di Taleggio a tocchetti
  • 4 uova
  • 100 g di ricotta fresca ben scolata

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 272 kcal / 1138.1 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 19.9 g
Υδατάνθρακες 13.7 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.6 g
Νάτριο 353.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων