Peperonata sottovuoto

Peperonata sottovuoto

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • di peperoni a pezzi (2-3 cm)
    300 g
  • di cipolle a listarelle
    100 g
  • spicchi di aglio a metà
    2
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di erbe aromatiche miste secche
    2 cucchiaini
  • di olive taggiasche denocciolate (προαιρετικό πεδίο)
    2 cucchiai
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    1600 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 226.5 kcal / 947.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 794.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων