Peperonata sottovuoto

Peperonata sottovuoto

4.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle a listarelle
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
  • 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1600 g di acqua

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 226.5 kcal / 947.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 794.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων