
Συσκευές & Αξεσουάρ
Λευκή πίτσα με αγγινάρες και λάδι τρούφας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
Ζύμη
-
νερό220 γρ.
-
ζάχαρη1 κ.γλ.
-
ξηρή μαγιά2 κ.γλ.
-
αλεύρι σκληρό και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα400 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το λάδωμα20 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι1 κ.γλ.
Επικάλυψη
-
τυρί μοτσαρέλα στραγγισμένο, σε κομμάτια100 γρ.
-
τυρί Fontina σε κομμάτια100 γρ.
-
αλεύρι σκληρό για το αλεύρωμα
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο2 κ.σ.
-
θαλασσινό αλάτι για γεύση
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο για γεύση
-
καρδιές αγκινάρας, από κονσέρβα (στραγγισμένο βάρος), κομμένες στα τέσσερα240 γρ.
-
λάδι τρούφας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
24.9 g
Θερμίδες
2786 kJ /
665 kcal
Λιπαρά
27.8 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Μεσογειακές γεύσεις
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠίτσα με τυρένια βάση
2 Std. 20 Min
Παιδικές πίτσες
1 Std. 20 Min
Τάρτα με κολοκύθα και φέτα
45 Min
Πίτσα ναπολιτάνα
9 Std.
Χαλλουμωτή
1 Std. 25 Min
Πεϊνιρλί
30 Min
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Keine Bewertungen
Πίτσα Diavola
Keine Bewertungen
Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)
2 Std.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2 Std. 30 Min
Σκορδόψωμο
3 Std. 30 Min
Πρασόπιτα
2 Std. 30 Min