
Συσκευές & Αξεσουάρ
Λευκή πίτσα με αγγινάρες και λάδι τρούφας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
Ζύμη
-
νερό220 γρ.
-
ζάχαρη1 κ.γλ.
-
ξηρή μαγιά2 κ.γλ.
-
αλεύρι σκληρό και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα400 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το λάδωμα20 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι1 κ.γλ.
Επικάλυψη
-
τυρί μοτσαρέλα στραγγισμένο, σε κομμάτια100 γρ.
-
τυρί Fontina σε κομμάτια100 γρ.
-
αλεύρι σκληρό για το αλεύρωμα
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο2 κ.σ.
-
θαλασσινό αλάτι για γεύση
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο για γεύση
-
καρδιές αγκινάρας, από κονσέρβα (στραγγισμένο βάρος), κομμένες στα τέσσερα240 γρ.
-
λάδι τρούφας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
665 kcal /
2786 kJ
Πρωτεΐνη
24.9 g
Λιπαρά
27.8 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Μεσογειακές γεύσεις
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροπιτάκια
35 min
Κις Λορέν (Quiche Lorraine)
50 min
Πεϊνιρλί
Brak ocen
Πιτσάκια
1 godz. 10 min
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Brak ocen
Πίτσα Diavola
Brak ocen
Μαντί
Brak ocen
Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)
2 godz.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2 godz. 30 min
Σκορδόψωμο
3 godz. 30 min
Πρασόπιτα
2 godz. 30 min
Κις με μπρόκολο και μπέικον
2 godz. 20 min