涼拌洋蔥牛腱心

涼拌洋蔥牛腱心

5.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
4 人份

Υλικά

滷牛腱心
  • 1 大匙
  • ,切段(5公分)
    30 克
  • ,切片
    20 克
  • 蒜頭 ,切對半
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 (2克,約4公分)
    1 根
  • 蘋果 (約3顆小蘋果),削皮去籽,切塊(約3公分)
    360 克
  • 醬油
    145 克
  • 冰糖
    45 克
  • 牛腱心 ,切四塊,預先川燙去血水
    500 克
  • 紹興酒
    45 - 60 克
  • 450 克
  • 八角 (約2克)
    2 粒
  • ½ 茶匙
涼拌洋蔥牛腱心
  • 洋蔥 ,切絲
    1 顆
  • 冰塊 ,適量
  • 冷開水 ,適量
  • 新鮮紅辣椒 (約2根)
    15 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 檸檬汁
    5 大匙
  • 魚露
    4 大匙
  • 2 大匙
  • 新鮮香菜葉 (προαιρετικό πεδίο) ,適量
  • 牛蕃茄 ,切條
    1 顆

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 322.9 kcal / 1349.9 kJ
Πρωτεΐνη 29.3 g
Λιπαρά 7.9 g
Υδατάνθρακες 33.3 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 95 g
Νάτριο 1914.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων