
Συσκευές & Αξεσουάρ
涼拌洋蔥牛腱心
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
4 人份
Υλικά
滷牛腱心
-
油1 大匙
-
蔥 ,切段(5公分)30 克
-
薑 ,切片20 克
-
蒜頭 ,切對半20 克
-
新鮮紅辣椒 (2克,約4公分)1 根
-
蘋果 (約3顆小蘋果),削皮去籽,切塊(約3公分)360 克
-
醬油145 克
-
冰糖45 克
-
牛腱心 ,切四塊,預先川燙去血水500 克
-
紹興酒45 - 60 克
-
水450 克
-
八角 (約2克)2 粒
-
鹽½ 茶匙
涼拌洋蔥牛腱心
-
洋蔥 ,切絲1 顆
-
冰塊 ,適量
-
冷開水 ,適量
-
新鮮紅辣椒 (約2根)15 克
-
蒜頭10 克
-
檸檬汁5 大匙
-
魚露4 大匙
-
糖2 大匙
-
新鮮香菜葉 (προαιρετικό πεδίο) ,適量
-
牛蕃茄 ,切條1 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
322.9 kcal /
1349.9 kJ
Πρωτεΐνη
29.3 g
Λιπαρά
7.9 g
Υδατάνθρακες
33.3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
95 g
Νάτριο
1914.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

夏日清爽大集合
13 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν