Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto

Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto

4.1 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)
    4
  • extra virgin olive oil plus extra to garnish
    2 tbsp
  • fresh thyme plus extra to garnish
    4 sprigs
  • lemon zest, grated plus extra to garnish
    2 tsp
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
    56 oz
  • lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish
    1 oz
  • shallots cut in halves
    1 oz
  • raw beets in pieces (1 in.)
    7 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
    9 ½ oz
  • dry white wine
    4 ½ oz
  • water
    20 ½ oz
    20 ½ oz vegetable broth
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    ½ vegetable stock cube, crumbled
  • fresh lemongrass cut in slices (2 in.)
    1 - 2 stalks
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    1 ½ oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 565 kcal / 2366 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 1501 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων