Korean fried chicken

Korean fried chicken

4.9 281 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions

Υλικά

Chicken
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger
    10 g
  • plain flour
    70 g
  • cornflour
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • chicken winglets
    1000 g
Sauce
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger
    10 g
  • light brown sugar
    50 g
  • rice wine vinegar
    60 g
  • honey
    60 g
  • Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)
    30 - 50 g
  • ketchup (see Tips)
    30 g
  • dark soy sauce
    15 g
  • sesame oil
    15 g
  • vegetable oil to deep fry
    1000 - 1500 g
  • sesame seeds to garnish
    1 tbsp
  • spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 909.5 kcal / 3819.9 kJ
Πρωτεΐνη 43.7 g
Λιπαρά 63.5 g
Υδατάνθρακες 47.3 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.7 g
Νάτριο 1674.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων