
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τσιαπάτα με παντζάρι
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
12 φέτες
Υλικά
-
ντίνκελ σε σπόρους250 γρ.
-
αλεύρι ντίνκελ και λίγο ακόμη για το πασπάλισμα250 γρ.
-
ξηρή μαγιά2 ¼ κ.γλ.
-
θαλασσινό αλάτι2 κ.γλ.
-
νερό375 γρ.
-
παντζάρι ξεφλουδισμένο και κομμένο στα τέσσερα (περίπου 100 γρ.)1
-
παγάκια10
Διατροφή ανά 1 φέτα
Θερμίδες
162.2 kcal /
681.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
27.9 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
378.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ψωμί από σπίτι
7 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤσουρέκι
2ωρ. 40 λεπτ.
Κουλούρια
1ωρ. 25 λεπτ.
Πίτες για σουβλάκι
2ωρ.
Χωριάτικο ψωμί
2ωρ.
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
50 λεπτ.
Φραντζολάκια
1ωρ. 50 λεπτ.
Ψωμί με ελιές ή/και φέτα
1ωρ. 30 λεπτ.
Ψωμί γάλακτος Tangzhong
2ωρ. 45 λεπτ.
Μπαγκέτα
3ωρ. 45 λεπτ.
Ιταλική πίτσα bianca
Καμία βαθμολογία
Χριστόψωμο
2ωρ. 20 λεπτ.
Ψωμί χωρίς γλουτένη
Καμία βαθμολογία