Τσιαπάτα με παντζάρι

Τσιαπάτα με παντζάρι

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
12 φέτες

Υλικά

  • ντίνκελ σε σπόρους
    250 γρ.
  • αλεύρι ντίνκελ και λίγο ακόμη για το πασπάλισμα
    250 γρ.
  • ξηρή μαγιά
    2 ¼ κ.γλ.
  • θαλασσινό αλάτι
    2 κ.γλ.
  • νερό
    375 γρ.
  • παντζάρι ξεφλουδισμένο και κομμένο στα τέσσερα (περίπου 100 γρ.)
    1
  • παγάκια
    10

Διατροφή ανά 1 φέτα

Θερμίδες 162.2 kcal / 681.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.5 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 27.9 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 378.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων