豆沙蛋黃月餅

豆沙蛋黃月餅

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
24 顆

Υλικά

麵皮
  • 花生油 ,或任何植物油
    80 克
  • 轉化糖漿
    180 克
  • 鹼水 (約3克),詳見要訣
    1 茶匙
  • 低筋麵粉 ,過篩
    320 克
內餡
  • 米酒 或玫瑰露酒
    少許
  • 鹹蛋黃 (生)
    24 顆
  • 紅豆沙 或 烏豆沙、蓮蓉餡
    600 克
  • 高筋麵粉 ,手粉用
    少許
  • 蛋黃
    1 顆
  • ½ 大匙

Διατροφή ανά 1 顆

Θερμίδες 223.7 kcal / 936.1 kJ
Πρωτεΐνη 5.6 g
Λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 34.2 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 37.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων