
Συσκευές & Αξεσουάρ
流心奶皇月餅
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
22 顆
Υλικά
流心餡(建議前一晚預做備好)
-
鹹蛋黃 (生)10 顆
-
米酒 ,適量
-
無鹽奶油20 克
-
奶水 (例如黑白奶水或三花奶水)80 克
-
白巧克力 ,切小塊20 克
奶皇餡(建議前一晚預做備好)
-
椰漿145 克
-
低筋麵粉25 克
-
細砂糖90 克
-
卡士達粉25 克
-
奶粉30 克
-
煉乳40 克
-
蛋 ,打散均勻45 克
-
有鹽奶油45 克
-
帕瑪森起士粉15 克
麵皮和製作
-
蛋 ,打散均勻35 克
-
椰漿35 克
-
有鹽奶油 ,室溫軟化180 克
-
低筋麵粉395 克
-
冰糖粉90 克
-
高筋麵粉 ,撒粉用少許
-
奶油,有鹽或無鹽 ,塗抹用少許
-
蛋黃1 顆
-
水1 大匙
-
蜂蜜1 大匙
Διατροφή ανά 1 顆
Θερμίδες
257.4 kcal /
1075.9 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
13.9 g
Υδατάνθρακες
25.4 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
40.9 g
Νάτριο
110.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

月圓餅香
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

饗月中秋
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν