
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon meringue tarts
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
410.6 kcal /
1717.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.8 g
Νάτριο
146.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1 godz. 25 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min