Lemon meringue tarts

Lemon meringue tarts

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 30 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Lemon curd
  • sugar
    225 g
  • lemons peel only, no white pith and juice reserved
    2
  • lime peel only, no white pith and juice reserved
    1
  • eggs
    5
  • egg yolks (reserve egg whites for meringue)
    4
  • vanilla bean seeds only
    ½
  • salted butter cut into pieces
    100 g
Short crust pastry
  • sugar
    100 g
  • plain flour plus extra to dust
    250 g
  • salted butter cut into pieces
    100 g
  • egg yolks (reserve egg whites for meringue)
    2
  • cold water
    20 g
  • sea salt
    1 pinch
Swiss meringue
  • sugar
    180 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 410.6 kcal / 1717.9 kJ
Πρωτεΐνη 5.8 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 59.9 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.8 g
Νάτριο 146.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων