
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon meringue tarts
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
410.6 kcal /
1717.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.8 g
Νάτριο
146.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 min.
ANZAC slice
1h 40 min.
Banana bread
1h 40 min.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min.
Banana and oat mini muffins
40 min.
Café-style banana bread
1h 45 min.
ABC muffins
40 min.
Healthy banana bread
1h 15 min.
Better banana cake
45 min.
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45 min.
Mixed berry clafoutis
40 min.