Strudel aux champignons, feta et épinards

Strudel aux champignons, feta et épinards

4.5 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
10 parts

Υλικά

La pâte
  • d'eau
    80 g
  • de sel
    2 - 3 pincées
  • de vinaigre de cidre
    ¼ c. à café
  • d'huile végétale
    20 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • d'huile végétale
    1 c. à café
La garniture aux champignons
  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile végétale
    30 g
  • de champignons frais (ex: cèpes, girolles, bolets...), émincés
    350 g
    350 g de champignons de Paris frais, émincés
  • de sel
    ¼ c. à café
  • d'épinards frais
    100 g
  • de beurre coupé en morceaux
    25 g
  • de feta émiettée
    50 - 60 g
    50 - 60 g de mozzarella, râpée
  • flocons de sel
    3 - 4 pincée

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 150.7 kcal / 630.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 8.9 g
Υδατάνθρακες 14.7 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 179.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων