Bowl vegan con quinoa e verdure

Bowl vegan con quinoa e verdure

4.7 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di funghi champignon freschi, a fette
    250 g
  • di chicchi di quinoa
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di aceto di riso
    30 g
  • di salsa di soia
    80 g
  • di olio di sesamo
    40 g
  • di semi di sesamo, tostati
    2 cucchiaini
  • di cipolla a spicchi
    220 g
  • di carota a fette (1-2 cm)
    130 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acqua
    750 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cipolla rossa
    1
  • di cetriolo
    150 g
  • di asparagi verdi
    100 g
    100 g di edamame, surgelati
  • pomodorini
    12
  • di mais dolce in scatola
    160 g
  • di spinaci baby freschi
    120 - 150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 636.3 kcal / 2662 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 31.5 g
Υδατάνθρακες 74.5 g
Φυτικές ίνες 11 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 1541.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων