Bowl vegan con quinoa e verdure

Bowl vegan con quinoa e verdure

4.7 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 250 g di funghi champignon freschi, a fette
  • 300 g di chicchi di quinoa
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto di riso
  • 80 g di salsa di soia
  • 40 g di olio di sesamo
  • 2 cucchiaini di semi di sesamo, tostati
  • 220 g di cipolla a spicchi
  • 130 g di carota a fette (1-2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 di cipolla rossa
  • 150 g di cetriolo
  • 100 g di asparagi verdi
    100 g di edamame, surgelati
  • 12 pomodorini
  • 160 g di mais dolce in scatola
  • 120 - 150 g di spinaci baby freschi

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 636.3 kcal / 2662 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 31.5 g
Υδατάνθρακες 74.5 g
Φυτικές ίνες 11 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 1541.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων