
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Zucchini Mousse
-
water17 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)18 oz
-
unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)1 packet/envelope
-
boiling water1 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
lemon zest, grated½ tbsp
-
dried thyme½ tbsp
-
salt½ tsp
Bacon Powder
-
sliced bacon9 oz
Saffron Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
shallots cut into halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces, divided2 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
white wine3 ½ oz
-
water32 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
saffron threads2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Assembly
-
unsalted butter to grease
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
755.3 kcal /
3161.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
55.2 g
Υδατάνθρακες
45.7 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.3 g
Νάτριο
1509.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Spanish Rice
35 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min