Hongaarse champignonsoep

Hongaarse champignonsoep

4.2 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • verse dille enkel de bladeren
    10 g
  • uien gehalveerd
    200 g
  • boter in stukken
    40 g
  • verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
    450 - 500 g
    450 - 500 g verse champignons, de Paris, in plakjes
  • zoete paprikapoeder
    2 tl
  • gerookte paprikapoeder
    1 el
  • bloem (προαιρετικό πεδίο)
    1 tl
  • witte wijn
    50 - 70 g
  • water
    600 g
  • melk
    300 g
  • gedroogde gemalen kurkuma
    1 tl
  • groentebouillonpasta
    2 tl
    1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • gedroogde dille
    1 ½ tl
  • tomatenpuree
    1 el
  • vers geperst citroensap
    15 - 20 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zure room om op te dienen
  • citroen in plakjes gesneden, als afwerking

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 187.8 kcal / 785.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 15.5 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 350.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων