Pane al latticello

Pane al latticello

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ.
10 porzioni

Υλικά

Lievitino di segale
  • di acqua
    130 g
  • di lievito madre di segale
    10 g
    1 g di lievito di birra fresco
  • di farina di segale
    100 g
Pane
  • di acqua (di cui 150 g fredda)
    1650 g
  • di latticello freddo (vedere varianti)
    200 g
  • di farina di farro integrale + q.b.
    150 g
  • di farina manitoba
    100 g
  • di farina di segale
    250 g
  • di malto d'orzo in polvere
    10 g
    10 g di miele
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di succo di limone
    30 g

Διατροφή ανά 10 porzioni

Θερμίδες 2415 kcal / 9836 kJ
Πρωτεΐνη 77 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 417 g
Φυτικές ίνες 46.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων