Pane veneziano

Pane veneziano

4.7 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 30 λεπτ.
1 pezzo

Υλικά

Lievitino
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina manitoba
    150 g
Pane
  • di acqua fredda
    165 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua
    1510 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    4 cucchiai
  • di succo di limone
    30 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 1968 kcal / 7965 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 318 g
Φυτικές ίνες 27.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων