Συσκευές & Αξεσουάρ
Romige aspergesoep
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden400 g
-
aardappelen in stukken gesneden100 g
-
uien in helften gesneden50 g
-
teentje knoflook1
-
water700 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout naar smaak¼ - ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
smeerkaas50 g
-
zure room, 20% vet50 - 100 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
325 kJ /
77 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Het basiskookboek
174 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMinestrone
45 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Romige erwtensoep
40 min
Vegan Oesterzwam Soep
Brak ocen
Pompoensoep met room
35 min
Verse Tomatensoep
30 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Salmorejo
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
Brak ocen
Bouillabaisse
Brak ocen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min