Συσκευές & Αξεσουάρ
Noedelsoep
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
tomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (προαιρετικό πεδίο) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
568 kJ /
136 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Het basiskookboek
174 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMinestrone
45 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Vegan Oesterzwam Soep
Keine Bewertungen
Pompoensoep met room
35 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min