Pane rustico svizzero

Pane rustico svizzero

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ.
2 pezzi

Υλικά

Poolish
  • 150 g di acqua (23-25°C)
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
  • 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 50 g di farina integrale
  • 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 878 kcal / 3677 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 178 g
Φυτικές ίνες 10.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων