Pane rustico svizzero

Pane rustico svizzero

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ.
2 pezzi

Υλικά

Poolish
  • di acqua (23-25°C)
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
    150 g
Farina tostata
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
    100 g
Impasto
  • di acqua (di cui 270 g fredda)
    1770 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina integrale
    50 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
    200 g
  • di sale
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 878 kcal / 3677 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 178 g
Φυτικές ίνες 10.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων