Pane morbido di farro

Pane morbido di farro

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 19ωρ.
1 pezzo

Υλικά

Pre-impasto
  • 50 g di acqua tiepida
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
  • 70 g di acqua
  • 5 g di lievito madre di segale
  • 50 g di farina di segale integrale
Starter
  • 50 g di acqua
  • 50 g di fiocchi di farro
Impasto
  • 1700 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina di farro
  • 50 g di farina di segale integrale + q.b.
  • 5 g di psillio
  • 10 g di sale
  • 10 g di burro
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 1727 kcal / 7091 kJ
Πρωτεΐνη 56 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 310 g
Φυτικές ίνες 31.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων