Pane morbido di farro

Pane morbido di farro

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 19ωρ.
1 pezzo

Υλικά

Pre-impasto
  • di acqua tiepida
    50 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina di farro integrale
    60 g
Lievitino di segale
  • di acqua
    70 g
  • di lievito madre di segale
    5 g
  • di farina di segale integrale
    50 g
Starter
  • di acqua
    50 g
  • di fiocchi di farro
    50 g
Impasto
  • di acqua
    1700 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina di farro
    250 g
  • di farina di segale integrale + q.b.
    50 g
  • di psillio
    5 g
  • di sale
    10 g
  • di burro
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 1727 kcal / 7091 kJ
Πρωτεΐνη 56 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 310 g
Φυτικές ίνες 31.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων