Panini della Val Venosta

Panini della Val Venosta

4.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Lievitino
  • 90 g di acqua
  • 5 g di lievito madre di segale
    2 g di lievito di birra fresco
  • 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
  • ½ cucchiaino di semi di finocchio
  • ¼ di cucchiaino di semi di cumino
  • 60 g di acqua tiepida
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di pangrattato
  • 20 g di farina di segale
Pane
  • 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 100 g di farina di segale + q.b.
  • 260 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 166 kcal / 683 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων