Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato

Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato

4.5 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
5 porzioni

Υλικά

Polenta
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    4 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di farina di mais bianca precotta (istantanea)
    200 g
Baccalà mantecato
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di baccalà ammollato e dissalato senza pelle
    200 g
  • di latte intero
    200 g
  • di cipolla bianca a fettine
    60 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • spicchio di aglio
    1
Cialda corallo
  • di acqua
    100 g
  • di olio di semi di girasole
    35 g
  • di amido di mais (maizena)
    13 g
  • di nero di seppia liquido
    4 g
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 408.4 kcal / 1708.8 kJ
Πρωτεΐνη 13.6 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 37.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 495.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων