Gyoza

Gyoza

4.4 80 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
32 pezzi

Υλικά

Impasto
  • di farina tipo 0
    120 g
  • di farina tipo 00
    60 g
  • di acqua calda (non bollente)
    100 g
  • di olio di sesamo
    20 g
Salsa
  • di zenzero, radice fresca pelata
    1 pezzo
  • di aceto di riso
    50 g
  • di salsa di soia
    50 g
  • cipollotto a fettine sottili
    1
  • di olio di sesamo
    1 cucchiaino
  • di peperoncino rosso secco
    2 pizzichi
Ripieno
  • di acqua + q.b.
    800 g
  • di cavolo a pezzi (5-6 cm)
    100 g
  • di zenzero, radice fresca pelata
    1 - 2 centimetri
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • di erba cipollina fresca a pezzi
    5 rametti
  • cipollotti in quarti
    3
  • di carne trita di maiale
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di olio di sesamo
    1 cucchiaino
  • di salsa di soia
    2 cucchiaini
  • di aceto di riso
    2 cucchiaini
  • di farina di riso
    2 cucchiaini
  • di olio di sesamo
    1 - 2 cucchiai

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 40.6 kcal / 169.7 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 1.1 g
Υδατάνθρακες 4.6 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 139.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων