
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat-Zitronen-Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Appenzeller Käse Rahmkäse, in Stücken (3 cm)80 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)300 g
-
Olivenöl20 g
-
Bio-Zitrone abgeriebene Schale1
-
Wasser730 g
-
Weisswein100 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Jungspinat150 g
-
Zitronensaft2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 Portionen
Νάτριο
1965.7 mg
Πρωτεΐνη
46.6 g
Θερμίδες
7305.4 kJ /
1746 kcal
Λιπαρά
47.4 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.9 g
Υδατάνθρακες
263.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi mix - Januar/Februar 2022
5 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGraupenrisotto mediterran
50 λεπτ.
Chana Masala
45 λεπτ.
Mariniertes Ofengemüse
50 λεπτ.
Erbsli-Wähe
50 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 λεπτ.
Vegane Bolognese
50 λεπτ.
Dhal
40 λεπτ.
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 λεπτ.
Pasta-Lauch-Topf
30 λεπτ.
Peperoni-Hummus
50 λεπτ.
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 λεπτ.